Acne behandeling bij BLOY

Het is belangrijk om acne tijdig te behandelen, zodat eventuele littekenvorming wordt voorkomen.

Bij BLOY Institute bieden we u de volgende effectieve behandelingen om acne te behandelen:

Acne behandelingObagi Blue PeelPCA Retinol Peeling

Acne behandelen bij BLOY

Acne is een huidaandoening waar veel mensen last van hebben. Het is niet altijd even makkelijk om van acne af te komen, met name wanneer de oorzaak onbekend is. Bij BLOY Institute voeren we een gratis huidanalyse uit om te ontdekken welke behandelmethodes uw huid nodig heeft om te verbeteren en om acne te verminderen. Een afspraak maken kan via onze website of u kunt telefonisch contact met ons opnemen.

Wat is en hoe ontstaat acne?

Heeft u last van een onzuivere en/ of vette huid met acne? Dan is het als eerste van belang om te weten wat de oorzaak hiervan is. Acne komt vooral in de pubertijd voor, maar sommige mensen hebben er ook op latere leeftijd last van. Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op acne bijvoorbeeld; hormonen, stress, verkeerde make-up en verzorgingsproducten en medicijngebruik. Acne is te herkennen aan rode bultjes, wondjes, (onderhuidse) ontstekingen, witte kopjes en mee-eters.

Vette huid met acne

Veel mensen hebben last van een vette huid. Soms door de puberteit, maar vaak ook door stress en andere factoren. Puistjes ontstaan door overmatige talgproductie in de huid. Mensen met een vette huid zijn daarom vatbaarder voor puistjes en acne. De overmatige talgproductie verstopt de poriën waardoor bacteriën vast komen te zitten in de huid. Dit veroorzaakt puistjes.

Acne behandelen met Obagi Blue Peel

De Obagi Blue Peel verwijdert zeer snel de dode huidcellen waardoor de conditie en het uiterlijk van de huid aanzienlijk verbetert. Daarnaast wordt tijdens deze peeling de talgproductie behandeld, wat een positief effect heeft op acne en puistjes.

Acne behandelen met PCA Retinol Peeling

De PCA Retinol peeling behandeling is een behandeling in kuurvorm  die geschikt is voor een huid met oneffenheden, bijvoorbeeld acne en acne littekens. Nadat de huid hersteld is van de behandeling is het resultaat dat de algehele conditie van uw huid is verbeterd en dat de huid en huidskleur egaler is.

Acne behandelen met verschillende acne behandelingen

Bij BLOY Institute zijn er verschillende behandelmethodes aanwezig voor het verminderen van acne. Denk hierbij aan diverse peelings, laserbehandelingen en onze populaire Detox acne behandeling. Bij onze acne behandelingen maken we gebruik van PCA Skin producten, zoals de calming balm en detox gel. Deze producten helpen een gezonde huid te ondersteunen en acne te behandelen. De ingrediënten zijn veilig, effectief en hebben een intensieve werking waardoor u snel weer een stralende huid heeft. De resultaten van de acnebehandeling zijn een diep gereinigde huid, een gekalmeerde huid, minder ontstekingen, verfijnde poriën en een egale huid.

Afspraak maken acne behandeling

Wilt u een acne behandeling boeken? Maak een afspraak voor een acne behandeling of een gratis huidanalyse via onze website. Wilt u meer informatie over onze acnebehandeling? Bel ons en wij beantwoorden al uw vragen.

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze merken