Behandelingen acne littekens

U kunt kiezen uit de volgende behandelingen voor het behandelen van acne littekens;

SkinpenObagi Blue PeelVenus Viva

Acne littekens behandelen bij BLOY

Zodra de acne verdwijnt kunt u last krijgen van acne littekens op de plek waar de puistjes zich bevonden. Acne littekens zijn vaak rood en donker van kleur en kunnen storend zijn. Bij BLOY Institute bieden we u een aantal behandelingen aan om van uw acne littekens af te komen.

Hoe ontstaan acne littekens?

Acne littekens is een veel voorkomend probleem dat ontstaat als gevolg van een verstoorde wondgenezing van acne/puistjes. Acne littekens zijn er in verschillende soorten; putjes, deukjes, gaatjes en donkere vlekjes. De littekentjes worden vaak als storend gezien en daarom bieden wij effectieve behandelingen aan om de acne littekens te verminderen of zelfs te verwijderen.

Acne behandelen met Skinpen

De Skinpen is een effectief en veilig systeem voor het behandelen van acne littekens. De Skinpen is een vorm van microneedling waarbij kleine naaldjes de huid net genoeg verwonden om het natuurlijke herstelproces te stimuleren. Echter zijn deze ‘verwondingen’ niet met het blote oog zichtbaar. Door gebruik te maken van de Skinpen wordt de huid vernieuwd en wordt collageen en elastine aangemaakt met als gevolg een stevige en egale huid.

Acne behandelen met Obagi Blue Peel

De Obagi Blue peeling zorgt voor exfoliatie van de huid, waardoor dode huidcellen afschilferen en nieuwe cellen naar boven komen. De peeling zorgt voor een versnelde celdeling in de huid en voor het herstructureren van de opperhuid. Door een combinatie van SkinPen behandelingen en Blue Peel Radiance peelings, kunnen geweldig mooie resultaten behaald worden.

Acne behandelen met Venus Viva

Venus Viva is de manier om de huid te verbeteren zonder dat daar een mes aan te pas komt. De MP2 applicator maakt gebruik van zowel radiofrequentie als magnetische pulsen om de aanmaak van collageen, elastine en nieuwe bloedvaatjes te stimuleren. De huid wordt weer stralend en fris nadat u een Venus Viva behandeling heeft gehad.

Afspraak maken om acne littekens te behandelen

Wilt u uw acne littekens laten behandelen? Maak dan een afspraak voor een van bovenstaande behandelingen!

Gratis scan

Wat is de leeftijd van mijn huid?

Bent u benieuwd wat de leeftijd van uw huid is? Vraag dan direct een vrijblijvende gratis huidscan aan.

Gratis huidscan aanvragen
Wat wij doen

Behandelingen

Behandeling

Gezichtsbehandelingen

Onder leiding van huidspecialist Lindsay van der Looij voeren de hoogopgeleide huidexperts van BLOY Institute specialistische, resultaatgerichte behandelingen uit. Onze huidspecialistes bezitten veel kennis betreft de huid en beheren vele specialisaties.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Lichaamsbehandelingen

Bij BLOY Institute wordt een breed scala aan lichaamsverbeterende behandelingen uitgevoerd. De behandelingen zijn in korte tijd populair geworden, u kunt erop vertrouwen dat alle behandelingen op het allerhoogste niveau worden uitgevoerd.

Bekijk behandelingen
Behandeling

Injectables

Bij BLOY Institute kun je terecht voor injectable behandelingen. BLOY Institute is hiervoor een samenwerking aan gegaan met de zeer vooraanstaande Clinic 28 onder leiding van één van meest gerenommeerde cosmetisch artsen van Nederland

Bekijk behandelingen
Het perfecte cadeau!

BLOY Gift voucher

Op zoek naar het ideale cadeau voor een feestdag, verjaardag of een manier om iemand te bedanken? Met een BLOY gift voucher zit je altijd goed! Bestel hier uw BLOY gift voucher!

Bestel hier uw gift voucher
Nieuws en acties

Nieuwsbrief

Onze merken